4 Lu'itau Fa'avevela masani a Faleoloa (ma pe fa'afefea ona foia)

Giant Fan Thailand Warehouse Fans O faleteuoloa e iai faʻalavelave faʻavevela tulaga ese.E masani lava o ni fale tetele e maualuga le taualuga ma le tele o faitotoa ma faamalama.E le gata i lea, o le tele o faleteuoloa e talia tiliva poʻo uta i le tele o taimi i le aso, faʻaalia le avanoa i tulaga i fafo.

O lu'itau sili nei e fa e te feagai a'o e taumafai e fa'avevela se faleteuoloa ma pe fa'afefea ona fo'ia mea ta'itasi:

1. Lisi le ea faataamilo i faamalama
I le aluga o taimi, o le faʻamaufaʻailoga i le tele o faamalama o le a amata ona vaivai.Aemaise lava le faʻafitauli pe afai e te le iloa, ma talu ai o le tele o faleteuoloa e maualuga faʻamalama e faigata ona oʻo i ai, e mafai ona le iloa le tafe.

Fofo: Siaki le vevela o le ea o vaega i lou faamalama ia le itiiti ifo i ni nai taimi i le tausaga e iloa ai pe ese le vevela pe malulu le ea.Afai o lea, atonu o lo'o i ai sau liki - e te mana'o e siaki le fa'amalama i tafatafa o le fa'amalama ma atonu e sui pe fa'aopoopo i ai ni fa'ailoga fou o le tau.

2. Fa'aputuina le vevela i luga o le fa'alo

O se tasi o uiga sili ona taua o le vevela o lona uiga e alu aʻe i luga aʻe o le ea malulu i totonu o se fale.O lenei eseesega i le maualuga o le ea e mafai ona mafua ai faʻafitauli i totonu o se faleteuoloa, aemaise lava pe afai e maualuga lona taualuga.A fa'apotopoto le ea mafanafana i luga o le fa'alo o se fale, e le fa'afefe lelei vaega pito i lalo o lo'o i ai tagata faigaluega.

Fofo: Fa'aleagaina le ea i lou avanoa e ala i le fa'ateleina o le ea.O le tele o le ea i totonu o lau faleteuoloa o lona uiga o le vevela o le ea e tutusa, pe tutusa le vevela.O le aumaia o le ea mafanafana i lalo mai le taualuga o lona uiga e tumau pea le mafanafana o au tagata faigaluega e aunoa ma le tau fa'afefeteina o le fa'avevela.

3. Fa'avela vevela i le va o fata
Tele faleteuoloa e faʻaaogaina mo le felauaiga ma le mauaina, meafaigaluega a le kamupani, poʻo isi mea faigaluega.O mea nei e masani ona teuina i fata e tuu i luga o le fola i taimi tutusa.Fa'alagolago i mea o lo'o latou teuina, fata ma fata e mafai ona lapopo'a ma lautele, ma fa'atupu ai se lu'i mo le fa'avevela fa'ata'amilo.

Fofo: Ae e te leʻi filifili pe faʻafefea ona faʻavevela lelei se faleteuoloa ma faʻapipiʻi, e sili ona lelei le faia o se faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai se meafaigaluega e vaʻaia ai le ea.E masani lava ona fa'ata'atia ili i tafatafa o nofoaga fa'apipi'i ma i nofoaga ta'ala'ala i tafatafa o le fa'amau.Fa'atasi ai ma lenei fa'atulagaina, e latalata le au fa'avevela i mea fa'avevela ma e mafai ona fa'anofoina le ea vevela i le va o le fata ma le avanoa atoa.

4. Fa'atumauina le pulea o le fa'avevela
E te mana'o lava ia lava le pulea o le tele o le vevela o lo'o pamu i totonu o lau faleteuoloa.E taua tele le lava o le ea mafanafana e sau i totonu e faʻamalieina ai le fale, ae afai e tele lau vevela, o le ae feagai ma le maualuga o pili o le malosi.

Fofo: Teu fa'afaigaluega i se auala sili atu e mata'ituina ai le fa'avevela o lou fale.O le fa'atonuga o fale (BMS) ose auala sili lea e mata'ituina ai le tele o le ea mafanafana o lo'o tuleia i totonu o lau faleteuoloa.O le tele o nei faiga e mafai ai foi ona e fetuutuunai mamao le maualuga o le vevela, o lona uiga e mafai ona e sefe tupe e ala i le faʻaitiitia o le vevela pe a le manaʻomia.

Upu mulimuli i le foiaina o lu'itau faamafanafana faleteuoloa
O faleteuoloa e tuʻuina atu ai mea taua mo oloa ma meafaigaluega e mafai ai ona faʻaogaina le alamanuia.O le fa'avevela lelei o lou faleteuoloa e le'o faigofie i taimi uma, ae o le a fesoasoani e fa'amautinoa o lo'o fa'atino e le fale lona fa'amoemoega ma fa'amalieina mo tagata faigaluega.


Taimi meli: Sep-22-2023