5 Mafua'aga e Fai ai le Filifiliga Sili a le HVLS Giant Fans Fesuia'i-Saosaoa mo Lou Fale

E le faigofie le fa'aataina o le ea i totonu o se potu faigaluega tele.E le tutusa le vevela ma le mafiafia o le ea i le vateatea atoa.O nisi vaega o lo'o i ai le tafega faifaipea o le ea i fafo;o isi e fiafia i le fa'amalosia o le ea malulu;ae o isi e mafatia i suiga le mautonu i le vevela.O tulaga eseese fa'apenei e fai ma fa'amanatu pe aisea e fai ai le filifiliga sili mo lau fale faigaluega.

1. Open Bays Fetufaaiga Temperature Ea

A'o fealua'i solo i totonu ma fafo o faga matala, e mulimulita'i le ea e tusa ai ma lana lava fisiki.E alu i totonu po'o fafo e fa'atatau i le eseesega o le vevela ma e mafai ona e lagona le savili pe a e latalata i faitoto'a.

A o alu atu le ea i totonu ma fafo, e maumau ai le malosi.Fa'apipi'i lelei High Volume, Low Speed ​​(HVLS) fans e fa'aogaina polokalame fa'avavevave fesuia'i e mafai ona fa'aitiitia ai le fa'aaogaina o le malosi.O le tele o le ea ua siitia e fausia ai se puipui i le va o fafo ma totonu, ma le fesuiaiga o le saoasaoa inisinia e mafai ai ona faʻapipiʻiina i ou manaʻoga.

2. Fetuuna'i Vaitaimi

Fa'ailoa mai e le tagata poto fa'amalulu faleteuoloa:

"I le taumalulu, e mafai ona e faʻaogaina lau HVLS Giant fans i se auala patino, ma le taumafanafana i se isi auala.Afai e iai sau faʻafitauli faʻafefe poʻo faʻafitauli o le feʻaveaʻi o le ea, e mafai ona e faʻaaogaina i le saoasaoa fesuisuiai i soʻo se auala e manaʻomia.

E mafai fo'i ona tamomo'e fa'afeagai nisi o tagata fiafia HVLS Giant.Fa'amatalaga a le aufaipisinisi:

“O se ili a le HVLS Giant e mafai ona tamomoe i tua o le a aveese mai ai le ea mai faamalama faamau i totonu o se fale e faafou ai le ea;e le o faʻataʻitaʻiga uma a le HVLS Giant fan i luga o le maketi e mafaia lena mea."

3. E oo lava i Shop Fans e mafai ona Popoto

O nisi o le HLVS Giant fan gaosi oloa e ofoina atu se faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei i luga o le faleoloa masani. .Faatasi ai ma foliga e pei o le faʻapipiʻiina ma le saoasaoa fesuisuiai, o nei tagata fiafia e mafai ona avea ma fofo lelei mo fale eseese.

Po o le a lava le faʻafitauli, e mafai ona tatou foia i le fesuiaiga o le saoasaoa ma le suiga o le ili i le tasi itu poʻo le isi.E fautuaina e le tagata tomai faapitoa e faʻamafanafana faleteuoloa le lelei o loʻo maua e nei tagata fiafia:

"Afai o loʻo e galue i se galuega lelei poʻo ni vaega laiti, o le fesuiaiga o le saoasaoa o mea e mafai ai ona e faʻaitiitia le saoasaoa aʻo e galue i se mea e te le manaʻo e feula ma toe faʻafoʻi pe a e manaʻo i se savili malosi."

4. Tu'i Pusa o le Ea

O se ili HVLS e tasi e 24-futu le lautele o le lau e fealuai ai le 20,000 kupita futu o le ea.E tu'u lelei i totonu o se faleteuoloa o nei tagata HVLS ili e faigofie ona tuleia le ea i luga o le fola.E oso atu le ea i luga o le fola i puipui i le mea e toe oso aʻe ai.O le gaioiga e toe faʻapipiʻi ai le molecular composition o le ea, faʻaumatia lona faʻataʻatiaga ma le faʻalava.

5. Otometi Fa'aitiitia tau

Ua mamanuina i matou e tuʻuina atu le maualuga o le malulu.O lo'o tamo'e fa'atasi ma le HVAC system, e tasi le ili e mafai ona fa'asaoina e tusa ma le 30% i tau malulu.E ala i le fa'aitiitia o le fa'aogaina o le HVAC, o le a fa'aitiitia so'o ma fa'aitiitia ai le tau o au 'au'aunaga i le faiga o le HVAC.

Fa'atasi ai ma faiga fa'atonutonu fa'apitoa, e mafai ona otometi le 'au HVLS i le pa'i o se fa'amau.E mautinoa ai e le maualuga tele le eseesega o le vevela o le fola i le taualuga ma tumau pea le fefiloi o le ea


Taimi meli: Sep-22-2023