OPT HVLS Alamanuia Fans

ili Alamanuia o se lautele faaaogaina i laau alamanuia, logistics warehousing, potu faatalitali, fale faafiafia, gymnasiums, supamaketi ma isi avanoa tele, e pei o se ventilation avanoa, tagata cooling se masini alamanuia masani.

E mafai e tagata fa'apisinisi ona tui se aofaiga tele o le ea i luga o le eleele, e fausia ai se tulaga maualuga o le ea i totonu o le eleele, o lea e saofagā ai i le taamilosaga o le ea atoa, o le lelei o loʻo taoto i totonu o se vaega atoa o le ufiufi o le eleele ma le ea tolu-dimensional taamilosaga.

Ole maualuga maualuga ole ili fale gaosi oloa e oʻo ile 7. 3 mita.O le faʻaaogaina o mataupu faʻavae aerodynamic ma tekinolosi faʻapitoa e fausia ai lau faʻafefe, naʻo le faʻaaogaina o le 1.5KW e mafai ona faʻauluina se numera tele o le ea, e mafua ai le tele o le savili masani, taʻalo se lua galuega o le ea ma le malulu.

Pe a faatusatusa i le HVAC masani ma le ili saoasaoa maualuga, e le mafaatusalia tulaga lelei talosaga, e mafai ona taʻua o se avanoa ea malulu cooling fofo atoatoa.

仓库大图


Taimi meli: Oke-22-2021