O uiga o le ili faʻalo tele alamanuia

O fa'aalo fa'alo tetele fa'apisinisi e iai uiga nei:

1. Siitia le tele o tafega o le ea ma ausia le tele o mea e aofia ai Alamanuia tele ili taualuga mamanu ituaiga apaau, o le taotoga o le a faaitiitia ea tetee, malosi malosi i le ea kinetic malosi.

E ala i le malosi malosi o le faʻafefeina o le ea, o le tele o le ea o le a tuleia i luga o le eleele, e fausia ai se ea ea 1-3m i luga o le eleele, e le gata o le tele o le ea o loʻo i lalo o le ili, ae o le pito sili ona lelei o le faʻaogaina o se vaega. alamanuia ili taualuga tele e oo atu i le 2000 ㎡ i le avanoa avanoa.

2. Faanatura tolu-dimensional ea tuʻuina atu e faʻaleleia ai le mafanafana o le tagata Alamanuia tele ili faʻalo faia e ala i le taamilosaga o le fanua tafe, tutusa ma le natura o le faiga savili, o le a lagona le tino o le tagata mai itu uma o le matagi tolu-dimensional, faateleina. le vaega fa'asao o le afu, fa'aleleia le mafanafana.I le taimi lava e tasi aloese mai le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le saosaoa masani masani i le matagi faʻatonu e mafua mai i faʻafitauli o le soifua maloloina o le tino o le tagata.

E mafai ona tu'ufa'atasia ili fa'alo tetele fa'apisinisi ma mana'oga moni o taimi 'ese'ese e fetu'una'i ai le voluma o le ea, o le saosaoa o le matagi i le va o le 1m-5m/s e mafai ona fetu'una'i.

3. Super umi auaunaga ola, mai le lelei Fa'atonu pulega fa'amautinoaga lelei fa'atasi ai ma le tulaga fa'ava-o-malo o vaega o oloa ma vaega ma mea mata, e puipuia ai le ola tautua o le oloa.

Oloa Fa'asologa o Wimaco Ole ola ole 15, 3 tausaga ole fa'amaonia ole masini.

4. Motor malosi uta atoa 1.5KW, aafiaga laveai malosi e ofoofogia Alamanuia ili taualuga tele e tusa ai ma le faataitaiga ese, le afi atoa mana uta na o mo 1.1-1.5kw.I le faaaogaina lava e tasi o le nofoaga e ausia ai le atoatoa o le aafiaga o alamanuia tele ili taualuga malosi-faaola aafiaga e iloagofie, o le tau faaletausaga o sefe eletise e faateia!

 


Taimi meli: Oke-22-2021